close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Consultanță

  Consultanță în realizarea de mobilier la comandă

  Consultanță

  Consultanță în realizarea de mobilier la comandă

  Design si creativitate

  Consultanța este cheia pentru realizarea mobilierului potrivit care vă oferă senzația de confort și comoditate.

  Aici, la MOBIHOUSE, este prioritatea noastră să ne ascultăm clienții și să oferim individualitate în designul și stilul mobilierului conceput pentru spațiile dumneavoastră.

  Consultanții noștri vă îndrumă în tot procesul de la proiectare, la selecția materialelor, până la confirmarea proiectului.

  Într-un sertar al minții tale tu ai imaginea mobilei pe care ți-o doreșți. Noi te ascultăm și realizăm un concept pe baza dorințelor tale.
  Iubim armonia și indiferent dacă alegi mobilă din PAL sau mobilă din MDF, fronturi simple sau complicate, culori naturale sau culorii vii, noi facem mobilă la comandă exact așa cum îți dorești.
  Găsim numitorul comun între design și funcționalitate și venim cu soluții astfel încât să ai spațiul de depozitare necesat iar încăperea să păstreze un aer aerisit și luminos.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.