close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Atelier mobilă la comandă Brașov

  Executie

  Realizăm mobilă la comandă în Brașov, atelierul nostru fiind locul unde magia prinde contur.

  Atelier mobilă la comandă Brașov

  Executie

  Realizăm mobilă la comandă în Brașov, atelierul nostru fiind locul unde magia prinde contur.

  Echipamente

  UTILAJE DE ULTIMA GENERAȚIE


  Echipamente


  Hala de producție dispune de echipamente moderne și performante, menite să transforme materialele de calitate pe care le folosește în produse de mobilier, cu un design deosebit, în funcție de nevoile clienților.
  Echipa Mobi House formată din 10 persoane este cea care realizează mobila din MDF laminat, MDF vopsit, furnir, PAL și se lasă provocați în tot felul de proiecte care implică cuarț, marmură, sticlă sau materiale compozite. Una dintre cele mai faine și unice provocări realizate cu succes a fost mobilarea unei fabrici din orașul Botoșani, și pentru care foarte curând se va realiza macheta întregului proiect.


   

  Feronerie și sisteme de înalta calitate

  Accesorii

  Accesoriile si feroneria contează! Tocmai de aceea colaborăm cu producători de feronerie si sisteme care dau mobilierului atât o fiabilitate înaltă cât și o frumusețe aparte. Sertare care se glisează fară zgomot,  mânere într-o nelimitată varietate de modele și dimensiuni, mecanisme cu funcții diverse și suporturi, toate aceste accesorii creează un concept unic. Tocmai de aceea am ales să producem mobilă și să ne ocupăm personal de toate aspectele, de la alegerea materialului, la pregătire, și montajul  împreună cu accesorii de înaltă calitate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.